Dual White led strips bieden dé oplossing wanneer je warm én koud wit wil combineren in je verlichting. In de praktijk betekent dit dat elk ledje op de strip afzonderlijk kan worden ingesteld op koud wit, warm wit of elke andere tussenliggende kleur wit!

Kenmerken

  • Instelbaar warm wit 2700K en koud wit 6000K
  • Wit kleuren instelbaar / mengbaar
  • Bijzonder hoge lichtopbrengst
  • Keuze tussen basic en premium Dual White led strips
  • Dimbaar
  • Eenvoudige montage
  • Op maat te knippen

Dual White led strip kopen

Wanneer je op zoek bent naar led strips met een zeer grote lichtopbrengst, dan zou je Dual White zeker kunnen overwegen. De strips bevat ledjes van het type 2835, welke zorgen voor een bijzonder hoge lichtopbrengst tegen een nog steeds relatief laag energieverbruik. Bij de aanschaf van Dual White led verlichting zijn de volgende zaken ook belangrijk om mee te nemen in je besluit.

Dual White ledstrips zijn verkrijgbaar in twee varianten; als Basic strip en als Premium strip. Wil je de led strips gebruiken als sfeerverlichting? Dan zouden wij adviseren een basic strip te kiezen. Deze bevatten 60 leds per meter en heeft daardoor een wat lagere lichtopbrengst als de Premium (120 leds per meter). Alle Dual White led strips zijn tevens dimbaar, zodat je zelf kan zorgen voor de juiste verlichting.

Complete set of losse Dual White led strips

Naast de keuze voor basic of premium kun je ook kiezen voor een complete set of voor losse Dual White led strips. De complete sets zijn voorzien van adapter en afstandsbediening. Bij de LedstripKoning kies je zelf voor de gewenste bediening, van infrarood bediening tot Touch Panels en bediening via Wifi met je smartphone of tablet.

Bescherming van de Dual White led strip

Een standaard Dual White led strip kun je veilig aanraken en is beschermd tegen stof en vuil, dit zijn de IP20 led strips. Een prima keuze wanneer je de strips in een droge ruimte wil plaatsen. Denk je er echter over om de led strip in een vochtige(re) ruimte zoals de badkamer te gaan gebruiken? Kies dan voor de IP65 variant, deze is spatwaterdicht en kan daardoor zelfs buiten op beschutte plekken worden gebruikt. Wil je de Dual White led strip buiten toepassen op een onbeschutte locatie en je geen zorgen hoeven te maken als het regent? Ga dan voor IP67. Deze strips zijn volledig waterdicht en worden geleverd met waterdicht aansluitmateriaal.

Hoe bedien ik een Dual White led strip?

Er zijn verschillende manieren om Dual White led strips te bedienen. De belangrijkste keuze die je zal moeten maken komt neer op de volgende drie type bedieningen:

  • Infrarood – IR bedieningen: hierbij richt je op de ontvanger. Bereik max. 6 meter.
  • Radiosignaal – RF bedieningen: hierbij hoef je niet op de ontvanger te richten. Bereik max. 30 meter.
  • WIFI – 2.4Ghz: hierbij bedien je de warm witte led strip via je WIFI netwerk op een App op je smartphone of tablet.

Goed om te vermelden, de Dual White strips zijn te dimmen, ongeacht de keuze in bediening.

Led strips in caravans, campers en boten

Veel eigenaren van caravans, campers of boten denken vroeg of laat aan een overstap op led verlichting. Dit heeft meerdere redenen; led verlichting is energiezuinig, (vaak) dimbaar en het is een sfeervolle manier van verlichten. De meest voorkomende reden is misschien wel het feit dat led verlichting niet zo warm wordt als reguliere verlichting. Of het nou gaat om led strips of led lampen/spots.

WifilampKoning biedt een uitgebreid assortiment aan led lampen en spotjes die geschikt zijn voor gebruik in een camper, caravan of boot. Er is een uiteenlopende keuze voor Dual White LED lamp fittingen, van GU10 tot MR16.